Головне

"Білий Барс" зіграє у новому чемпіонаті ПХЛ

14.08.2012 11:08 485 0

На засіданні виконкому ПХЛ, яке відбулося в понеділок, 13 серпня, стало остаточно відомо, що броварський "Білий Барс" братиме участь у турнірі ПХЛ.

Про це повідомляє ТК "Хокей".

"Зараз вже йде організаційна робота із новим, дуже солідним, спонсором — людиною, яка взяла під свій патронат хокейний клуб "Білий Барс". Спільна робота цієї людини і "Білого Барса" дозволить клубу взяти повноцінну участь у наступному чемпіонаті ПХЛ", — повідомив генеральний директор ПХЛ Юрій Загородній.

Водночас досі не відомо, чи гратимуть у першості-2012/2013 "Вінницькі Гайдамаки". Проте, за словами директора команди Валерія Лук'янця, ситуація вирішиться вже найближчим часом.

"Ми боремося за те, щоб взяти участь у чемпіонаті. Є деякі зрушення, але можу сказати, що бюджет поки що забезпечується відсотків на 25-30. Цього недостатньо, щоб брати участь у чемпіонаті. Необхідна за наступні 10 днів сформувати команду і постаратися забезпечити бюджет команди для участі у чемпіонаті", — розповів Лук'янець.

Якщо ж "Гайдамаки" таки не встигнуть за означений термін, владнати свої фінансові проблеми, то буде змінено і календар матчів чемпіонату України.

Крім того на засіданні ПХЛ обрано голову дисциплінарного комітету ліги. Ним став Олег Лускань.

Коментарі ()