Головне

КХЛ. "Донбас" може розпочати сезон у Словаччині

22.06.2012 20:44 706 0

Новачки КХЛ донецький "Донбас", празький "Лев" та братиславський "Слован" за непідтвердженою інформацією будуть грати у дивізіоні Боброва.

Як повідомляє канал "Хокей" із посиланням на офіційний сайт Федерації хокею Словаччини, крім цих трьох клубів у дивізіоні виступатимуть "Динамо-Мінськ", ризьке "Динамо" та один з російських хокейних клубів.

"Кажуть, Санкт-Петербург, московське "Динамо", московське ЦСКА. Усе це ще перебуває у площині припущень. Знатимемо більше на початку наступного тижня", - розповів генеральний директор "Слована" Марош Крайчі.

КХЛ ще не оприлюднила календар на сезон. Відомо лише, що він розпочнеться 4 вересня матчем у пам'ять про загиблих гравців "Локомотива" між московським "Динамо" та омським "Авангардом". За неофіційною інформацією, якою володіє Крайчі, 6 вересня "Слован" на власній арені зустрінеться з "Донбасом".

Також відзначимо, що напередодні виконавчий комітет Словацької федерації хокею на позачерговому засідання дав "Словану" остаточну згоду на участь у чемпіонаті КХЛ.

Коментарі ()