Головне

Конте: Дев’ять матчів поспіль Тоттенгем пропускає на самому початку

Антоніо Конте прокоментував нічию з Брентфордом
27.12.2022 12:10 848 0
Конте: Дев’ять матчів поспіль Тоттенгем пропускає на самому початку

Тоттенгем своєю грою заслужив перемогу у матчі з Брентфордом.

Про це розповів головний тренер лондонського клубу Антоніо Конте.

"Ми знали, наскільки важко грати проти Брентфорда, особливо на виїзді. Цього сезону вони обіграли Сіті, Юнайтед, з Челсі зіграли внічию і, можливо, заслужили перемогу. Брентфорд - дуже сильна фізично команда. Ми підготувалися до пресингу, грали високо, але в такому випадку Брентфорд починає грати лонгболами, якими оперує дуже добре, як і стандартами та аутами. Кожного разу, коли у них є можливість, вони грають довгим м’ячем у штрафну. Це була гра, до якої ми дуже добре підготувалися, але водночас ми хотіли почати матч по-іншому.

Для мене друга частина гри була дуже, дуже позитивною. Ми грали з великою інтенсивністю, з правильним бажанням забити та створити труднощі супернику. Але вже десь 9 матчів поспіль ми пропускаємо на самому початку. А потім повертаємося в гру. Думаю, нам треба бути ментально сильними з перших секунд, щоб грати так, як у другому таймі, постійно.

Я вже говорив з командою, бо така ситуація стала звичною. Добре, що ми зробили камбек, у кінці матчу навіть вважав, що ми заслуговуємо на перемогу. Треба спробувати покращити гру. Важливо бути стабільним у кожен момент гри, від початку до кінця. Ви дуже добре знаєте складність цієї ліги. На цей час Юнайтед, Челсі і Ліверпуль не в зоні в Ліги чемпіонів. З цієї причини ми маємо продовжувати вдосконалюватися, дуже наполегливо працювати та прагнути вийти на новий рівень", - сказав Конте.

Коментарі ()