Головне

Олійник: У фінів не тільки на Пуккі все тримається

08.10.2021 13:17 878 0
Олійник: У фінів не тільки на Пуккі все тримається

Джерело - footboom.

Український півзахисник фінського Сейнайокі Денис Олійник застерігає "синьо-жовтих" від недооцінки суперника у матчі кваліфікації чемпіонату світу 2022 року.

Про це сказав сам гравець.

"Лукаш Градецкі – однозначно дуже сильний воротар, його можна вважати голкіпером топ-рівня. Він грає в одному з найсильніших чемпіонатів – Бундеслізі, за леверкузенський Байєр, який зараз йде другим у чемпіонаті.

Важливо: Фінляндія - Україна: матч-центр

Пуккі – дуже сильний нападник, який довів це своїми голами за збірну Фінляндії, у Прем'єр-лізі, Чемпіоншипі, він дуже небезпечний гравець. Загалом збірна Фінляндії – хороша, збалансована команда, де всі б'ються на футбольному полі, знають, що там треба робити. Їхня тактика і стиль гри приносять команді результат.

Зрештою у фінів не тільки на Пуккі все тримається, уважними треба бути з кожним з гравців. Той же другий нападник Йоель Пох'янпало – він теж дуже небезпечний, у будь-який момент, у будь-якій ситуації, дуже добре діє під час стандартів. Концентрація проти цієї команди повинна бути з першої секунди і до фінального свистка. Думаю, наші гравці це розуміють, адже значення цього поєдинку важко переоцінити", – сказав Олійник.

Коментарі ()