Головне

Скрипник пояснив поразку від Динамо

Віктор Скрипник прокоментував поразку від Динамо
15.03.2021 11:16 3498 1
Скрипник пояснив поразку від Динамо

У матчі Зорі проти Динамо долю гри визначила майстерність футболістів.

Про це розповів головний тренер луганського клубу Віктор Скрипник.

"Дуже хотілося при глядачах зіграти проти лідера нашого чемпіонату в такий футбол, у який ми, власне, і зіграли – атакуючий. Але в таких іграх все завжди вирішують нюанси, такі як простріл або стандартне положення. Тобто майстерність. Прикро, що ми не забили першими – цікаво було б подивитися, як би далі розвивалася ситуація.

Актуально: Зоря - Динамо 0:2. Огляд матчу

Моя команда зробила все, що могла. Десь чогось не вистачило, десь діяли надто позитивно, думали, що ось-ось все налагодимо. Але і серія з семи перемог у нас була вперше. Життя не обривається з цією серією, ми хочемо розвиватися. Хочеться частіше брати участь в таких баталіях. У нас попереду багато матчів, на які потрібно так само налаштовуватися і намагатися їх виграти.

Відносно самовіддачі до гравців немає питань. Я навіть зробив комплімент своїй команді, тому, як вона налаштувалася на зустріч і провела її. У футболі долю великих ігор часто вирішують маленькі нюанси, що сьогодні і сталося.

І все ж Динамо є Динамо. Так, ми їх перемагали, але і програвали їм. Сподіваюся, в нашій наступній зустрічі нам більше пощастить", - розповів Скрипник.

Нагадаємо, Динамо на виїзді переграло Зорю у 18 турі УПЛ.

Коментарі ()