Головне

Відомий коментатор: Перед чемпіонатом світу в Росії я радився з Усиком

Кобельков розповів про дружбу з боксерами Усиком і Ломаченком
08.06.2020 13:55 2722 0
Відомий коментатор: Перед чемпіонатом світу в Росії я радився з Усиком

Відомий колишній коментатор 2+2 Володимир Кобельков перед коментуванням матчів чемпіонату світу у Росії радився з боксером Олександром Усиком.

Про це заявив сам коментатор.

"Через 7 днів після фіналу чемпіонату світу з футболу був бій у Москві Усика з Гассієвим. Що було спекотніше? Усик - Гассієв. Тому, що я добре Саню знаю. Ми дружимо. Весь період його підготовки до бою я був на базі. Бачив, як він тренується, бачив по 3-4 тренування у день. Бачив, яка це була робота і розумів, що це буде справжній бій. Як він горів цим боєм. Можу порівняти бій Усика з Гассієвим тільки з півфіналом Ліги Європи Дніпро-Наполі. Але Саню ми коментували не з Москви, а тут у Києві, в студії. Фінал чемпіонату світу я навіть не ставлю з Усиком в один ряд. Було і було. Не те, щоб для галочки, звичайно, круто, емоції, але згадай той фінал... Там і близько не було феєрії...

Коли Усика і Ломаченка морозять у ЗМІ, немає бажання публічно вписатися в це. Я не такий великий, щоб кудись вписуватися.

Чи вони не звертаються до мене за порадою? Саня старший за мене. В основному, я з ним раджуся. Я перед чемпіонатом світу багато з ним спілкувався і він один з тих, хто допомагав справлятися з хейтами у мій бік", - зазначив Кобельков.

Раніше, Шевченко продовжив контракт зі збірною України.

Нагадаємо, Скічко заявив, що Шевченко прийшов у збірну на брехні.

Коментарі ()