Головне

Роналду зворушливо попрощався з уболівальниками Реала

10.07.2018 19:38 2868 0
Кріштіану Роналду

Кріштіану Роналду зворушливо попрощався з уболівальниками Реала.

Нагадаємо, гравець офіційно перейшов у Ювентус.

"Роки в Реалі і Мадриді, можливо, були найщасливішими в моєму житті. До клуба і міста у мене є тільки велика подяка. Я хочу подякувати всім за любов, яку я отримав. Проте, я вважаю, що настав час відкрити новий етап в моєму житті. Саме тому я попросив клуб відпустити мене. Прошу всіх уболівальників зрозуміти мене.

Фанати були неймовірні всі дев'ять років. Це були унікальні дев'ять років. Це був захоплюючий час. У мене були чудові товариші по команді. Разом ми виграли три Ліги чемпіонів поспіль і чотири - за п'ять років. І завдяки їм я виграв чотири Золотих м'яча і три Золотих бутси. Весь цей час я був у великому клубі.

Реал Мадрид підкорив моє серце і мою сім'ю, тому я хочу подякувати вам: клубу, президенту, директорам, партнерам, лікарям, фізіотерапевтам та всім працівникам.

Я багато розмірковував, і знаю, що настав час для нового циклу. Я йду, але ця форма і Сантьяго Бернабеу будуть як і раніше залишатися зі мною, де б я не був. Спасибі всім і, як і в перший раз на стадіоні 9 років тому, я говорю, - Hala Madrid", - заявив Роналду.

Раніше повідомлялося, що Роналду спілкувався телефоном із тренером Ювентуса.

Також була інформація, що Роналду розпочав співпрацю з італійською донорською компанією.

Коментарі ()