Головне

Палкін про вибори президента УПЛ: Грімм - впевнений у собі та хоче показати свій рівень

06.04.2018 14:44 1322 0

 Томас Грімм

Швейцарець Томас Грімм, якого було обрано на посаду президента УПЛ, впевнений у своїх силах та команді спеціаліст.

Таку заяву в ефірі FootballHub, коментуючи результати виборів 6 квітня, зробив генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін.

"Томас чітко визначив, що наша головна мета - це прибутковість, відвідуваність, інфраструктура. Думаю, саме це вплинуло на те, що десять клубів його підтримали. Досвід в УЄФА і швейцарської лізі принесе користь", - сказав Палкін.

"Він у своїй промові сказав:" Якщо хочете, то можете дати мені шестимісячний випробувальний термін, а потім прийняти рішення ". Це говорить про те, що він упевнений в собі і своїй команді, хоче показати свій рівень. Він розуміє українські реалії та ситуацію. Томас наголошував, що треба звертати серйозну увагу на інфраструктуру, тому що якщо людина приходить на стадіон, витрачає гроші і час, повинен щось отримувати натомість. Всі розуміють, що якщо ми не будемо мати сильні та багаті клуби, то далі розвитку не буде", - цитує гендиректора Шахтаря СпортАрена.

Зазначимо, що у 2016 році Томас Грімм займався юридичними питаннями при підготовці збірної України до чемпіонату Європи-2016. Крім цього, швейцарець займав посаду президента Янг Бойз, а в 2009 році був обраний на пост глави швейцарської футбольної ліги, яку очолював протягом двох років. 

Раніше стало відомо, що клуби поставили Генінсону оцінку задовільно за два роки діяльності у Прем'єр-лізі.

Як повідомлялося, відомий журналіст Артем Франков вважає, що Грімм - це кандидатура від президента ФФУ Андрія Павелка.

Коментарі ()