Головне

Президент Зірки прокоментував можливе зникнення команди після закінчення сезону

07.03.2018 13:29 1536 0
Максим Березкін

Кропивницька Зірка продовжить існувати після завершення сезону 2017/18.

Про це повідомив президент клубу Максим Березкін.

"Я вже звик до чуток навколо команди, які формують люди, які чимось ображені на футбол, футболістів, тренерів, мене особисто, але з кожним разом чутки стають все більш дивними. За статистикою, такі чутки більше поширюються влітку і взимку.

Цікаво те, що вчора після гри ми провели робочу зустріч разом з виконавчим директором клубу Андрієм Перевозником і головним тренером команди Романом Монарьовим, де обговорили поточні і перспективні плани. Мало того, саме вчора я особисто спілкувався з потенційним новачком команди, і наполягав на укладанні контракту мінімум на два роки, адже немає сенсу створювати команду на рік, щоб просто пограти в футбол.

Я ще в січні не приховував того факту, що в клубі виникла невелика заборгованість, яку ми впевнено гасимо. Ми не поїхали на закордонний збір, як робили останні п'ять років, навіть ще в Першій лізі, освоюючи то турецькі, то кіпрські береги. Команда цьогоріч провела збір у Нікополі, і нічого страшного я в цьому не бачу.

Але, схоже, що авторам цієї дивної програми (ТаТоТаке, - ред.) необхідно було озвучити хоч якусь інформацію, адже чимось потрібно заповнювати ефірний час. Особливо мені сподобалося те, що кошти футболістам ніби-то видавали перед розминкою. Добре, що хоч не на полі під час матчу.

Я не можу ображатися на цих людей. У кожного своя робота і мета в житті. У когось - підтримувати футбол в міру своїх можливостей і вкладати власні кошти в команди, стадіони, дитячі академії. Ну, а у когось мета - пліткувати і намагатися навмисне опустити рівень нашого футболу.

Мені особливо прикро за те, що в деяких телевізійних передачах за участю так званих експертів, червоною ниткою проходить думка, що футбол в Україні третьосортний, і ми на десятки років відстаємо навіть від сусідніх країн. Але крім озвучування цих радісних для уболівальників думок, ці люди нічого більше не роблять для футболу в нашій країні.

Найцікавіше, що після опису нашого третьосортного футболу на всю країну, ці ж експерти дивуються, чому у нас мало вболівальників приходить на стадіон. От цікаво, якщо вас постійно з року в рік переконують, що цей магазин поганий і там неякісні продукти, ви в нього підете робити покупки?" - цитує Березкіна офіційний сайт Зірки.

Нагадаємо, що раніше ведучі програми ТаТоТаке заявили, що Зірка може припинити існування після закінчення сезону через нестачу фінансування.

Коментарі ()