Головне

Знаменитий тренер підтримав Динамо: заяви деяких колег не додають їм солідності

02.03.2018 09:41 4218 0

 Микола Павлов (ліворуч) розкритикував Мирона Маркевича/ФК Дніпро

Коли питання комплектації тієї чи іншої команди вмішуються досвідчені тренери, що вже завершили кар'єру, це виглядає не дуже красиво.

Таку думку із натяком на недавні висловлювання голови комітету збірних ФФУ Мирона Маркевича зробив екс-тренер Динамо, Дніпра, Ворскли та маріупольського Іллічівця Микола Павлов, який нині очолює Всеукраїнське об'єднання тренерів.  

"Вболівальники мають право вимагати від Динамо більшого, але не зовсім красиво, коли в розборки з керівниками, та ще й з критикою на адресу молодих колег, втручаються колишні тренери. Тим більше що суть претензій зводиться не до тренувального процесу і тактичним схемам, а до комплектації команди. Не хочу говорити про президентів, але чинним фахівцям слухати такі речі не дуже приємно. Мовляв, без їх згоди запрошують футболістів. Я думаю, що чути таке дуже прикро, адже одна справа, коли про це говорять ті, хто ніколи не працював з командами, а інша - коли це роблять фахівці з великим досвідом", - вважає Павлов. 

"Такі слова не додають солідності тренерам, які вже закінчили свою кар'єру. Ми, навпаки, повинні допомагати молодим наставникам, підказувати їм в неформальній обстановці і в ненав'язливій манері. Зрештою, є факти і цифри, які допомагають робити висновки, а не огульно критикувати, покладаючись на свою думку", - цитує авторитетного спеціаліста zbirna.com.

Нагадаємо, Маркевич в одному із інтерв'ю зробив прямий натяк на те, що нинішніх гравців у Динамо запросив на керманич Олександр Хацкевич, а фактично керівництво клубу, яке при цьому не має управлінського таланту. 

Згодом Суркіс жорстко відповів Маркевичу, звинувативши його в участі у договірних матчах.

Також напередодні словами підтримки на адресу Динамо відмітився головний тренер Зорі Юрій Вернидуб.

Коментарі ()