Головне

Президент Десни: Матч Десна - Динамо може відбутися в Києві

15.11.2017 21:37 1538 0
ФК Десна

Домашня арена чернігівської Десни може бути не готовою прийняти матч 1/4 Кубка України з футболу між Десною та Динамо.

Про це розповів президент Десни Володимир Левін.

"Ми отримали офіційний лист від Федерації футболу України, в якому чітко прописано низку умов, які необхідно виконати для успішного проведення матчу. Без допомоги міста всі ці питання вирішити неможливо", - зазначив керманич Десни.

"Ми вже ведемо роботу в цьому напрямку – поліпшили систему освітлення на стадіоні, на матчі з Гірник-Спортом разом з Обленерго все протестували. На Східній трибуні проводимо демонтаж дерев’яних сидінь, ще необхідно провести установку огорож для фанатів київського клубу (планується приїзд близько 1000 уболівальників). На вимогу представників МВС та медицини виділяємо додаткові кімнати в підтрибунних приміщення", - сказав функціонер.

"Напевно ключове питання – це стан поля в день матчу з Динамо. Клуб за свій рахунок зробив цю систему, як цього і вимагає атестаційний комітет ФФУ. Але її ще необхідно підключити до електромережі, що має робити вже не клуб, і питання в тому, чи встигнуть місто і стадіон її підключити та забезпечити достатню потужність подачі живлення", - наголосив Левін.

"Крім того, необхідно встановити нову електрощитову, вартістю понад 500 тисяч гривень. І не варто забувати про те, що вартість роботи системи електропідігріву стартує від 60 тисяч гривень в день. Також, як запевнили фахівці, електропідігрів необхідно використовувати разом зі спеціальним агроволокном, вартість якого понад 300 тисяч гривень", - продовжив Володимир Ілліч.

"Є варіант, при якому гру з Динамо ми проведемо на полі суперника", - цитує Левіна офіційний сайт Десни.

Коментарі ()