Головне

Хацкевич: Із Чорноморцем ми зіграли надійніше, ніж у матчі із Шахтарем

18.07.2017 22:41 1380 0

Новий тренерський штаб Динамо хоче, щоб гравці, якщо виходять з оборони, повинні виходити через поздовжні передачі, а не через поперечні.

Про це після перемоги у 1-го турі УПЛ над Чорноморцем заявив головний тренер киян Олександр Хацкевич, якого цитує офіційний сайт клубу.

"По грі склалося двояке враження. Ми почали гру активно, створювали моменти... Але потім ця помилка, яку ми допустили на своїй половині поля, до якої призвела гра поперек поля. Нас покарали за помилку у першому ж моменті", - сказав він.

"Подібна помилка неприпустима. Ми говорили хлопцям, що якщо виходимо з оборони, то це повинен бути вихід через поздовжні передачі, а не через поперечні", - додав тренер.

За словами Хацкевича, все ж, найважливіше було взяти три очки.

"Важко починаємо, всього два дні тому у нас була інша гра. Ми зробили три заміни у складі у порівнянні з нею. Всі повинні зараз отримувати ігрову практику, потрібно перевіряти стан хлопців, щоб всі були готові до майбутніх ігор", - зауважив він.

"Є великі претензії до гри у творчому плані. Сидорчук виконує великий обсяг роботи, але допускати такий брак в опорній зоні при переході з оборони в атаку неприпустимо. Втома це або нерозуміння моментів... Шепелєв зіграв досить добре - у нього менший відсоток браку, до того ж він забив м'яч, взяв участь у гольовий атаці", - продовжив коуч.

Хацкевич хоче, щоб опорні півзахисники розгортали, направляли атаку.

"Зрозуміло, що ми працюємо лише чотири тижні, й у таких матчах ми поки нікуди не дінемося від цієї гри поперек і назад. Ми просимо команду грати між лініями, більше розгортати за рахунок середніх, діагональних передач. Це тільки початок сезону, потроху це зміниться. Сьогодні ми зіграли надійніше, ніж у матчі із Шахтарем", - підсумував наставник.

Світлина ФК Динамо
Коментарі ()