Головне

Суркіс: Завдання, які стоять перед Динамо - потрапляння в групу ЛЧ, виграш УПЛ і Кубка

02.06.2017 18:53 1423 0

Завдання, які стоять перед Динамо у наступному сезоні - це, перш за все, потрапляння до групового етапу Ліги чемпіонів, виграш золотих медалей чемпіонату і Кубка країни.

Про це заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс, який прокоментував призначення на посаду головного тренера Динамо Олександра Хацкевича.

"Чому Хацкевич? Тому що мені імпонують його погляди на сучасний футбол, його бачення, так само, як мені імпонували погляди Реброва. І, вважаю, що я не помилився, оскільки він дав дуже багато клубу, який завоював п'ять трофеїв і вийшов з групового етапу Ліги чемпіонів в першому ж сезоні - це говорить багато про що", - зазначив він.

"Свій штаб Олександр Хацкевич вибрав сам, він хоче розібратися, підібрав цих помічників, а мені, як президенту клубу, лише залишається доручити своїм службам підписати з ними контракти", - додав Суркіс.

Президент Динамо вже поставив завдання перед новим тренерським штабом клубу.

"Завдання, які стоять перед командою - це, перш за все, потрапляння до групового етапу Ліги чемпіонів, виграш золотих медалей чемпіонату і Кубка країни, словом, боротися за всі трофеї, які повинні знаходитися в музеї Динамо. І Олександр Миколайович з цими завданнями погодився. Будемо працювати, і, сподіваюся, все вийде", - підкреслив Суркіс у коментарі прес-службі Динамо.

Як відомо, на посаді головного тренера Динамо Олександр Хацкевич змінив Сергія Реброва.

Коментарі ()