Головне

Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Монако - Ювентус. 0:2 імені Алвеса та Ігуаїна

03.05.2017 23:53 4540 0
Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Монако - Ювентус. 0:2 імені Алвеса та Ігуаїна

Туринський Ювентус зробив перший крок на шляху фіналу Ліги чемпіонів. У першому поєдинку півфіналу колектив Массіміліано Аллегрі на виїзді впевнено переграв Монако з рахунком 2:0 і до матчу-відповіді буде підходити з хорошим гандикапом.

Монегаски розпочали поєдинок без стартової навали, на яку очікувала більшість експертів. Навпаки, на старті туринська команда більше володіла ініціативою, проте пройти щільну оборону суперника їй не вдавалося.

Після десятої хвилини господарі все ж включили пресинг і навіть затиснули Ювентус біля воріт. Непоганий епізод був у Мбаппе, проте пробити Буффона з близької відстані після навісу з флангу йому не вдалося.

А Ювентус тільки і чекав того, що монегаски переключаться на атаку і почнуть забувати про оборону. В одній з таких контратак "зебри" і награли на свій перший гол. А фактично зробили його колишні суперники по іспанській першості Алвес та Ігуаїн.

Світлина УЄФА

Бразилець протягнув м'яч до штрафного, зібрав на собі двох захисників, а потім філігранним пасмо п'ятою скинув його на Гонсало, який ударом в дотик в лівий кут і змусив вперше капітулювати Субашича в цьому матчі.

Монако після пропущеного м'яча не опустив руки і продовжив йти вперед. Проте, Ювентус надійно і грамотно відіграв у обороні і не дав супернику можливості створити щось небезпечне біля своїх воріт. На перерву команди пішли за мінімальної переваги туринців.

У другому таймі Монако почав більше підключати на атаку фланги і гра у господарів пішла цікавіше. Знову забивати міг Мбаппе, але фактично вийти сам на сам йому завадив феноменальний Буффон, який вчасно зіграв на виході.

При цьому, Ювентус також не відсиджувався у обороні і намагався постійно загострювати ситуацію. В одному з таких моментів знову "вистрілила" зв'язка Алвес - Ігуаїн: Дані виконав класний навіс до штрафного з правого флангу, а Гонсало зіграв на випередження і перевів м'яч у ворота.

Світлина УЄФА

Після цього м'яча Монако почав грати вже не так активно, а атаки команди виглядали не такими гострими. Ювентус контролював гру, а в кінцівці команда Аллегрі свідомо віддала супернику ініціативу, граючи по результату. Тренерський штаб зробив тактичні заміни, освіживши центр поля, і туринці впевнено довели гру до перемоги.

У Монако вже в доданий арбітром час був момент з ударом Жермена з близької дистанції, проте повернути інтригу в це протистояння не дав Джиджи Буффон, який зреагував на цей м'яч і витягнув його з-під поперечки.

Підсумовуючи, відзначаємо, що Монако, незважаючи на поразку, в цій грі виглядав симпатично. Проте, Ювентус був феноменальним, а тому заслужено може святкувати свій успіх і готуватися до приїзду суперника в Турин.

Коментарі ()