Головне

Ліга Європи. 1/2 фіналу. Сельта - Манчестер Юнайтед 0:1. Великий крок на шляху до фіналу

04.05.2017 23:50 4215 0
Ліга Європи. 1/2 фіналу. Сельта - Манчестер Юнайтед 0:1. Великий крок на шляху до фіналу

Іспанській Сельті буде тяжко втілити в реальність свою мрію - виграти цього сезону Лігу Європи. У першому півфінальному матчі блакитні в рідних стінах програли Манчестер Юнайтед з мінімальним рахунком.

Можна сказати, що лише в перші хвилин 30-ть гра була рівна. В подальшому матч проходив за ініціативи манкуніанців. Здебільшого, все вирішила гра Погба, який роізгрався і став королем центру поля та відборів.

Першими в цій грі момент створили господарі, коли на 10-й хвилині Васс був трохи неточним після удару головою. Відповідь гостей ще в першому таймі була куди більш небезпечною. Спочатку класний удар Решфорда не без проблем парирував Серхіо Альварес, а вже потім воротарю Сельти довелося рятувати свою команду після виходу сам на сам Мхітаряна. На цьому моменті вся видовищність першого тайму і закінчилася.

 

У завершальні 45 хвилин ми знову не побачили швидкісного і видовищного футболу, але один гол таки стався. Але перед цим єдиний момент відзначитися був і в Сельти, коли удар Сісто потягнув Ромеро.

До завершення гри іспанці більш серойзно не турбували Ромеро та ніяк не могли впоратися із захистом червоних. На 67-ій хвилині МЮ забиває гол. У Решфорда вийшов класний удар зі штрафного і Альварес не долетів до круглого, що залетів у дальній кут воріт - 0:1.

Міг МЮ відзначитися ще раз в цій грі і зняти усі питання щодо фіналіста. Втім Лінгард не зумів переграти Серхіо Альвареса, який став чи не найкращим гравцем у складі своєї команди. Кінцівку гри та 5 доданих хвилин МЮ провів спокійно і не дав Сельті жодного шансу врятувати хоча б нічию в цьому поєдинку.

 

За тиждень команди проведуть матч-відповідь і шанси Манчестера на успіх виросли в два рази.

Коментарі ()