Головне

Забранський: Ще до гри було зрозуміло, що нам буде важко

26.04.2017 22:21 817 0

Якби Миколаєву вдалося реалізувати бодай один із двох моментів у матчі з Динамо, то інтрига зберігалася би до самого фінального свистка.

Про це заявив головний тренер "корабелів" Руслан Забранський, який прокоментував поразку свого клубу від Динамо у матчі 1/2 фіналу Кубка України.

"Ще до гри було зрозуміло, що нам буде важко. Якщо, приміром, повернутися до листопада минулого року, то, будуючи плани своєї команди на зимову перерву, я би попросив керівництво придбати хоча б кількох нападників, які можуть забивати голи, й тоді сьогоднішня гра, можливо, склалася би інакше", - заявив він.

"Як відомо, у футболі часто діє правило "не забиваєш ти – забивають тобі". Звичайно, я не кажу, що ми мали вигравати у Динамо, оскільки це з розділу фантастики, але за рахунку 0:1 у нас було два стовідсоткових моменти, коли воротар урятував Динамо від пропущеного м’яча", - додав тренер.

За його словами, якби вдалося реалізувати бодай один із двох моментів, то інтрига зберігалася би до самого фінального свистка.

"Якби вдалося реалізувати бодай один із двох моментів, думаю, інтрига зберігалася би до самого фінального свистка. Другий пропущений нами м’яч був також зовсім необов’язковим – після удару через себе транзитом через стійку, – але навіть за такого рахунку команда намагалася небезпечно контратакувати", - сказав Забранський.

"Як на мене, підкосив хлопців пенальті, якого, на мій погляд, не було, але напевно зможу сказати, лише переглянувши відео", - підкреслив Забранський, слова якого наводить прес-служба Динамо.

Коментарі ()