Головне

Рупор Ахметова прямо заявив, що судді працюють на Динамо

17.10.2016 08:40 2107 0

Ведучий програми "Великий футбол" Олександр Денисов заявив про масу суддівських помилок в матчах з Динамо, у тому числі у вчорашній грі з Чорноморцем.

На думку Денисова, своє слово повинна сказати ФФУ.

"Ті, хто відповідають за реалізацію "закону Павелко", повинні придивитися конкретно до однієї людини - Пасхала. Футбольне суспільство повинне чітко розуміти природу таких суддівських помилок.

Поки наші арбітри не усвідомлюють, що за ними стежать не лише на полі, але і за ним - кримінальна міра відповідальності - ми залишатимемося в невіданні: чи то ця якість нашого арбітражу, чи то ми повертаємося за часів імперії хутра.

Уся країна бачить епізод, арбітр в трьох метрах, але нічого не бачить. Тривожний дзвінок прозвучав ще в епізоді з Абдулою і Відою. Не знаю, з чого дивується Ребров. Він не пам'ятає цих епізодів?

Абдулу ми не бачимо вже давно, але тепер є новий герой. Не буде Пасхала - буде хтось інший, але так до кінця чемпіонату у нас просто закінчаться арбітри. Тут питання не лише до суддівського комітету - повинен починати працювати закон по боротьбі з корупцією у футболі. Інакше уся країна так і сидітиме в дурнях, - цитує Денисова Террікон.

Коментарі ()