Головне

Тейшейра заявив, що хоче залишити донецький Шахтар вже у зимове трансферне вікно

23.01.2016 19:41 670 0

Півзахисник Шахтаря Алекс Тейшейра виявив бажання залишити донецький клуб вже у зимове трансферне вікно.

Про це бразилець заявив у інтерв'ю виданню Globo.

"Я хочу піти з Шахтаря в січневе трансферне вікно, в клубі про це знають. Ми отримали дуже хорошу пропозицію, за якою приймаємо рішення", - заявив він.

"Якщо не вийде піти зараз, то покину клуб влітку. Я готовий до цього, адже граю в Шахтарі і Європі вже шість років. Обговорив це з дружиною і дочкою. Моя мрія - перейти в топ-чемпіонат. Англійська прем'єр-ліга дуже сильна, але я готовий до неї. Знаю, що зросту в АПЛ", - зазначив він.

Тейшейра повідомив, що поки не виходив на зв'язок з Челсі та Ліверпулем.

"Челсі і Ліверпуль хочуть придбати мене, але я поки ні з ким з представників цих клубів не розмовляв. Моя мета - перейти у великий клуб, в якому я отримаю місце в основному складі. Це допоможе мені потрапити в збірну Бразилії ", - сказав Тейшейра, слова якого наводить Трибуна.

Раніше повідомлялося, що Шахтар оцінює трансфер Тейшейри в 50 млн євро і веде переговори з Ліверпулем про перехід гравця.

Представники англійського клубу були на матчі Florida Cup Шахтар - Корінтіанс, але Тейшейра не грав у ньому з причини травми.

У поточному сезоні бразилець забив 22 голи в 15 матчах чемпіонату України.

Раніше повідомлялося, що інтерес до нього також проявляє Челсі, аМірча Луческу заявляв, що вартість Тейшейри перевищує 40 млн євро.

Коментарі ()