Головне

Віце-президент Сталі не бачить ніяких передумов для подальшого існування клубу

16.01.2016 19:37 457 0

Cтановище в ФК Сталь Дніпро наразі катастрофічне, на рахункм клубу немає грошей.

Про це повідомив новообраний віце-президент дніпродзержинської Сталі Богдан Наполов, який розповів про те, яка доля чекає футбольний клуб.

"Через тривалу відсутність фінансування, на рахунках клубу грошей немає, становище в ФК Сталь на сьогодні катастрофічне. ФК Сталь на сьогодні не має в наявності ні ігрових полів, ні стадіону, ні будь-якої іншої інфраструктури", - заявив він.

"Вихід з ситуації? На жаль, ніякого виходу із ситуації я не бачу. Згідно з колективним договором, фінансування ФК Сталь здійснює адміністрація комбінату. В односторонньому порядку вона порушила колективний договір про фінансування спорту на підприємстві і ФК Сталь зокрема", - зазначив Наполов.

За його словами, борги клубу збільшуються з кожним днем.

"Борги клубу збільшуються з кожним днем. Президент команди ухиляється від своїх прямих обов'язків, які, згідно зі статутом, полягають у зміцненні фінансового становища клубу", - сказав віце-президент.

"Що буде зі Сталлю? Сьогодні я не бачу ніяких передумов і можливостей для подальшого існування ФК Сталь, — цитує віце-президента офіційний сайт команди, посилаючись на Репортер.

Нагадаємо, клуб останнім часом переживає фінансові труднощі.

Повідомлялося, що Сталь може припинити існування.

Раніше клуб звільнив головного тренера команди Володимира Мазяра, а команду очолив нідерландський фахівець Ерік ван дер Меєр.

Коментарі ()