Головне

Нойштедтер перед звабою грати за збірну Росії каже неправду про можливість виступати за Україну

02.12.2015 13:44 489 0

Півзахисник німецького Шальке Роман Нойштедтер, якому пророкують російське громадянство, стверджує, що не з ким не спілкувався на тему українського паспорта.

"Все, що я знаю, що перед Євро- 2012 під час прес-конференції хтось з журналістів запитав Блохіна: "Нойштедтер проводить відмінний сезон в Боруссії, чому ви його не викликаєте? Адже хлопець народився на Україні". Чесно кажучи, я навіть не знаю, що відповів тренер. Так або інакше, тема спливла в пресі, але на цьому все закінчилося.

Мені ніколи не телнфонували з української федерації і навіть не обговорювали питання виклику в команду. Я нічого нікому не говорив, ні в чому не відмовляв. Та і яким чином можна мати вигоду з того, що відмовляєшся грати за збірну? Про яку саморекламу мова? Взагалі не бачу логіки. Я, чи що, цю тему підняв? Не подумайте, що я злюся. Мені взагалі однаково. Ніяких запитів з України не надходило, тобто і голову не над чим ламати, - розповів півзахсиник Шальке в інтерв`ю "Советскому спорту".

Три року тому сам же Нойштедтер особисто стверджував, що йому телефонували з ФФУ з пропозицією грати за збірну України. Пізніше і батько Нойштедтера заявив, що його син не відмовиться від громадянства Німеччини, щоб зіграти за Україну.

Коментарі ()