Головне

Суркіс: Навіщо поки критикувати Павелка

19.12.2015 13:27 321 0

Екс-президент Федерації футболу України Григорій Суркіс оцінив діяльність на посаді нинішнього глави ФФУ Андрія Павелка.

"Я жодним чином не можу впливати на Андрія Павелка, оскільки я його цілком підтримую. Він самостійна людина, у якої є велике бажання допомогти українському футболу.

Він не новачок, ми ще разом готувалися до Євро- 2012. Павелко запросив мене на Виконком, але ні в якому разі я його не підштовхую, не давлю і не показую перед ним свій авторитет.

Він рухається в правильному напрямі і, на мій погляд, не робить кадрових помилок і отримати досвід можна тільки тоді, коли рухаєшся самостійно.

Є проблеми в професійному футболі, і він пропонує клубам самим розібратися в цих питаннях і сісти за круглий стіл усією футбольною сім'єю. Я йому не заздрю, оскільки доводиться працювати в умовах війни, економічної турбулентності, проблем маса. Від президента залежить дуже багато що, але не все.

Потрібно віддати належне, що ФФУ на останньому в цьому році Виконкомі присвятила засідання не підсумкам року і загальному "одобрямсу", а сконцентрувалася на кадровому посиленні усіх збірних.

Давайте почекаємо Конгресу, і потім оцінюватимемо роботу президента ФФУ. Він працює неповний рік, навіщо відразу людину критикувати? Чи Суркіс повинен померти або не приходити іноді у федерацію, щоб перестали його лаяти?

Навпаки, Андрію Павелко потрібно віддати належне, у тому числі за законопроект про боротьбу з корупцією у футболі, який був прийнятий досить оперативно. Найголовніше, що він в темі, в проблематиці нашого футболу і творчому пориві, щоб допомогти нашій грі мільйонів, - цитує Суркіса matchday.ua.

Раніше Сурікс прокоментував рішення Виконкому про продовження контракту з Мимайлом Фоменком. 

Коментарі ()