Головне

Євро-2017 (відбір). Жіноча збірна України почала кваліфікацію з домашньої нічиєї

22.10.2015 22:00 769 0

Національна жіноча збірна команда України розпочала кваліфікацію чемпіонату Європи 2017 року.

У дебютній зустрічі "синьо-жовті" зіграли внічию із командою Румунії - 2:2, інформує офіційний сайт ФФУ.
 
Збірна України розпочала цю гру, як належить фавориту зустрічі. "Синьо-жовті" в академічному темпі накочували атаки на ворота румунської команди.

А ось команда Мірела Албона реалізувала чи не першу ж свою гольову можливість. На 13-й хвилині провалився центр захисту під час румунської атаки, і Войку без перешкод відправила м’яч у нижній дальній кут.

Збірна України відразу ж увімкнула високі швидкості й активний пресинг суперниць. Але нашим дівчатам ніяк не вдавалося втілити перевагу у голи.

Друга половина зустрічі виявилася більш врожайною на голи. Все ж "синьо-жовті" забили довгоочікуваний гол. Філенко виконала передачу з правого флангу, м'яч зрикошетив до ніг Андрущак, яка невідпорним ударом зрівняла рахунок.

За вісім хвилин львівський стадіон вдруге вибухнув від радощів, коли Романенко відгукнулася на навісну передачу Козиренко та запалила своє прізвище на табло.

Останні хвилини, на жаль, залишилися за румунками. Більш того, гостям вдалося уникнути поразки. За сім хвилин до фінального свистка втрата концентрації українськими захисниками призвела до того, що Джурджу технічно перекинула м'яч через Зварич - 2:2.

Коментарі ()