Головне

Степаненко: Я не сумніваюся в щирості вибачення Ярмоленка

19.10.2015 20:30 513 0

Півзахисник Шахтаря Тарас Степаненко каже, що Андрій Яроленко вже приніс йому свої вибачення за кинуту футболку Шахтаря після матчу на Олімпійському.

"Андрій мені зателефонував того вечора ж, вибачився, пояснив, як все сталося. Якби я не знав Ярмоленка і подивився б відео з цим моментом, то, можливо, і сумнівався в щирості його слів. Але оскільки я Андрія знаю давно, ще з юнацької збірної, то не думаю, що це було зроблено з якимсь наміром.

Тим паче, що він мені телефонував не через день, не через два, а відразу після гри, за гарячими слідами. Ми з ним порозумілися, і я упевнений, що його вибачення було щирим, від чистого серця.

Ініціатива помінятися футболками йшла від мене. Я збираю колекцію футболок, у тому числі і хлопців зі збірної. У мене є футболка Коноплянки, ще коли він грав в Дніпрі під 42-м номером. Є динамівська футболка Зозули. А Ярмоленка футболки досі не було, і я думаю: "Якщо він взимку піде, може, більше не зіграємо один проти одного", ну і запропонував йому обмінятися, - цитує Степаненка Сегодня.

Коментарі ()