Головне

Ребров: "Я радий, що хлопці отримали навантаження, зіграли на нуль і забили достатню кількість голів"

10.10.2015 18:55 420 0

Для Динамо спаринг зі Сталлю був важливим.

Про це заявив наставник київського клубу Сергій Ребров, який прокоментував товариський матч проти дніпродзержинської Сталі (4:0).

"Для нас це була важлива гра. Ми зі Сталлю не так просто грали в першому колі. Я радий, що хлопці отримали навантаження, зіграли на нуль і забили достатню кількість голів", - зазначив він.

Тренер Динамо також прокоментував повернення Теодорчика та гру Ніко Кранчара, які відзначились у цьому матчі.

"Я радий за Тео, тому що я бачив, як він переживав, коли повернувся і знову відчував біль. Зараз я хоч бачу посмішку на його обличчі. Це дуже важливо, бо це та людина, яка заслуговує того, щоб бути в команді, заслуговує того, щоб грати. І я радий, що він сьогодні забив, в першу чергу, це дасть йому впевненість", - сказав він.

"А з приводу Ніко... Звичайно, Ніко зараз не в найкращих своїх кондиціях. І йому непросто, він зараз грає на різних позиціях. Але я вважаю, що цей футболіст – справжній професіонал, адже виходячи на тренування на будь-якій позиції він виконує те, що ми від нього вимагаємо. На жаль, кондиції поки не дозволяють йому грати в офіційних матчах, але що буде далі – подивимося", - додав тренер Динамо.

Також Ребров прокоментував матч збірної України з Македонією та підготовку до матчу УПЛ з Шахтарем.

"Мені сподобалася гра збірної, я побачив, що збірна грала практично за тактичною схемою Динамо, в одного опорного півзахисника. Мене це приємно здивувало. Хлопці здобули заслужену перемогу. У першому таймі грали більш академічно, а в другому зіграли впевнено. Головне – здобули три очки", - сказав він.

"Післязавтра будемо вболівати за збірну. Ті футболісти, які залишилися в розташуванні клубу, тренуються і вже готуються до Шахтаря. Решта по збірних, будемо вболівати за Португалію, Австрію, Хорватію, нашу збірну. Потім всі зберуться, і ми продовжимо підготовку до гри з Шахтарем", - запевнив Ребров.

За словами Реброва, в  Динамо є конкуренція на кожну позицію.

"У нас конкуренія не тільки на позиції форварда, у нас скрізь конкуренція. Я радий, що вона є. Ви ж бачите, при конкуренції ростуть практично всі футболісти. Наведу приклад Віди – який він був у минулому сезоні і в цьому. Видно, що людина зараз хоче конкурувати, грати, і доводить своєю грою місце в основному складі", - підкреслив Ребров, слова якого наводить прес-служба Динамо.

Коментарі ()