Головне

Дніпродзержинська Сталь визначилася з новачками

17.07.2015 20:49 462 0

Сталь, яка в останній момент поповнила склад учасників Прем'єр-ліги, буде базуватися на тих гравцях, яких Володимир Мазяр переглядав під час літнього міжсезоння, формуючи на той час команду донецького Металурга.

Від того складу дніпродзержинців, який завойовував срібні медалі Першої ліги, мають залишитися кілька лідерів - правий хавбек Антон Котляр, котрий щойно повернувся із Універсіади, захисники Антон Кравченко та Володимир Адамюк, опорники Роман Карасюк та Валерій Кучеров, центрхав Максим Каленчук та нападник Роман Дебелко.

Від Металурга можуть лишитися воротарі Юрій Паньків та Олександр Бандура, захисник Роман Барановський та хавбек Антон Поступаленко.

А ось щодо ймовірних новачків Сталі нині є суперечлива інформація.

Кажуть, що Мазяр, працюючи з Металургом, влітку залишився задоволеним Іщенком та Гоменюком із Металіста, Вороніним з Волині, Васіним із Чорноморця, Будником із Ворскли,

Але не виключено, що у підсумковій заявці з'явиться й хтось зовсім несподіваний. Принаймні, на перегляді у Металурз" цього літа встигли побувати також Хомин та Герасим'юк із Говерли, Ребенок із Металіста, а також екс-маріуполець Кулач, пише Футбол24.

Коментарі ()