Головне

Томенко: Заборона показувати матчі ЧС-2015 (U-20) - це маразм

03.06.2015 08:23 359 0

Віце-президент НОК України Микола Томенко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook прокоментував заборону показу в Україні молодіжного Чемпіонату світу-2015.

"Сьогодні Україна розгромила Мьянму 6-0 і долю першого місця в нашій підгрупі визначить результат гри Україна - США. Це добра новина.

Погана новина, що ура-патріоти з Першого Національного, який нагадаю фінансується з державного бюджету, одноосібно (суспільне мовлення як-неяк) заборонили показ в Україні на телебаченні молодіжного чемпіонату світу. Причина, серед спонсорів чемпіонату світу в Новій Зелендії є "Газпром"?!

Цей непрофесійний дитячий лемент про надпис "Газпром" на футболках збірної України називається не інакше як маразм! Спонсори чемпіонату згадуються лише на рекламних щитах і продукції організаторів чемпіонату, як і під час Ліги Чемпіонів, яку транслює весь світ і Україна ("Газпром" як відомо теж там спонсор).

Окрім того, варто нагадати, що наша збірна потрапивши до фіналу чемпіонату зробила вагомий крок, до слова, Росія не пробилася до фіналу. Це такий "подарунок" вболівальникам футболу і футболістам за популяризацію українського спорту у світі?!", - обурений Томенко.

Коментарі ()