Головне

Ребров: Сподіваюся, у нас не зникне мотивація розвиватися надалі

17.05.2015 23:07 443 0

Перемогою у нинішньому чемпіонаті України Динамо довело, що у клубу є команда та колектив.

Про це після перемоги над Дніпром заявив головний тренер "біло-синіх" Сергій Ребров, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Важкий сезон, і я радий, що ми поставили сьогодні крапку. Я радий за своїх хлопців. Ми довели, що у нас є команда, є колектив. Також радий за вболівальників, які прийшли сьогодні підтримати нас", - сказав він.

"Я сподіваюся, що Шовковський продовжить кар'єру. Вік не має значення, і за підсумками сезону до Олександра немає жодних претензій. Приємно, що у його віці він продовжує залишатися професіоналом", - додав наставник.

За словами Реброва, підсилення потрібне завжди, завершиться чемпіонат, тоді у клубі подивляться, чи варто підсилюватися.

"Для нас важливо зберегти склад за тієї складної ситуації, що склалася у країні. У будь-якому випадку, 1-2 гравці потрібно. Я впевнений, що ані в мене, ані у Рауля, ані у жодного футболіста мотивація нікуди не зникне", - зауважив він.

"Я задоволений. Я сказав у роздягальні: "Так, ми виграли чемпіонат, але я сподіваюся, що у вас не зникне мотивація розвиватися надалі". Тим паче, наступного сезону ми зіграємо у груповому турнірі Ліги Чемпіонів, де маємо показати, на що здатні", - пояснив тренер киян.

Ребров додав, що якщо Дьємерсі Мбокані справді хоче бути у команді, з ним із задоволенням продовжать роботу.

"Дніпро пробився до фіналу Ліги Європи. Ті команди, які недооцінили дніпропетровців, поплатилися за це. Севілью вважають фаворитом у фіналі, але я не був би таким категоричним. А от виокремлювати нікого не буду, оскільки Дніпро показав себе справжнім колективом, таким собі кулаком", - резюмумав він.

"Чесно кажучи, я чемпіонства, які були здобуті у якості гравця, вже забув. Можу сказати, що тренером здобути чемпіонство набагато складніше, адже це довга турнірна дистанція, де ми маємо підтримувати один одного", - підсумував молодий фахівець.

Коментарі ()