Головне

П'ятенко: "Підсумки такі - нам важко"

16.05.2015 20:33 366 0

Шахтар на сьогоднішній день безумовно сильніше за донецький Металург.

Про це в ефірі телеканалу Футбол заявив головний тренер металургів Володимир П'ятенко, який залишився незадоволений суддівськими рішеннями в матчі 24-го туру УПЛ з Шахтарем (0:2)

"Підсумки такі - нам важко. Шахтар безумовно сильніше нас на сьогоднішній день. Нам важко їм складати конкуренцію. Ми намагалися, але позначилася нестача основних виконавців", - зазначив тренер.

"Десять ігор поспіль ... Я не знаю, навіщо і чому вони це роблять? Від суддів хотілося б простої поваги до команди, до футболістів, які викладаються кожен матч, працюють. У нас не прибирають ноги навіть ті, у яких скоро контракти закінчуються", - заявив П'ятенко.

На думку тренера Металурга, на сьогоднішній день арбітри головні дійові особи на полі.

"Футболіста ламають на полі... - жовта картка. Так, я зараз про суддів, а про кого ще? На сьогоднішній день вони головні дійові особи. Інших у футболі зараз немає, одні вони. Все, більше нікого немає. Як хочуть, так і судять", - поскаржився наставник.

"Я не знаю, хто з ними розбирається, хто їх вчить чогось взагалі. Шахтар і Динамо сильніше нас, їм допомога не потрібна. Вони в цьому не зацікавлені. Як можна не призначати пенальті? Як? Ви мені просто поясніть ...", - додав П'ятенко.

Тренер Металурга наголосив, що у кожному матчі УПЛ арбітри помиляються.

"Людина отримала травму, хоче вийти на поле, а судді йому не дають. Він не може вийти в гру, йде проникаюча атака. Як? Чому? Я не розумію", - сказав фахівець.

"Суддям вже у вуха вставили переговорники. Як? Поясніть. Кожну гру, кожну гру помилки. Кожну. Починаючи з матчу Карпат. Як футболістів захистити від цього? Накипіло. Якщо б це було в перший раз ... ", - сказав П'ятенко, слова якого наводить Трибуна.

Коментарі ()