Головне

Луческу: "У матчі з БАТЕ нам потрібна допомога публіки"

04.11.2014 18:28 482 0

Донецькому Шахтарю до матчу з БАТЕ треба підійти з повною концентрацією.

Про це заявив головний тренер "гірників" Мірча Луческу, який на передматчевій прес-конференції поділився очікуваннями від матчу 4-го туру групової стадії Ліги чемпіонів проти БАТЕ.

"Стадіон мав би бути заповнений повністю. І немає ніякої різниці, проти кого ми граємо, як завершився цей матч. Це Ліга чемпіонів, це дуже важлива гра. Ми набираємо рейтинг для всього українського футболу, набираємо очки, коли інші команди в єврокубках їх, на жаль, втрачають", - заявив Містер.

"Ми зберігаємо високим наш рейтинг на протязі десяти років. Хотілося б, щоб до нас було більш хороше ставлення. Ми цього заслуговуємо", - сказав фахівець.

На думку Луческу, це буде дуже скланда гра.

"Це буде складна гра, у кожного матчу своя історія. Ми будемо грати з командою максимально зібраною і вмотивованоюпісля програшу на своєму полі", - зазначив він.

"Вони приїдуть в хорошому настрої після перемоги над мінським Динамо, яке їм практично забезпечило чемпіонство в національному чемпіонаті країни", - наводить слова Луческу Трибуна.

Тренер Шахтаря також зауважив, що потрібно дуже серйозно підійти до цього матчу, з повною концентрацією.

"Програти в цьому матчі можемо тільки ми. Потрібно дуже серйозно підійти до цього матчу, з повною концентрацією, не хочеться прислуховуватися до передбачуваних результатів. Це може тільки розслабити і позбаити концентрації наших гравців", - сказав тренер.

"Суперник дуже впевнено грав з Атлетиком, в останні роки провів багато хороших матчів на європейській арені", - заявив він.

За словами Луческу, Шахтар потребує допомоги публіки в майбутній грі.

"Нам потрібна допомога публіки. Ми представляємо весь український футбол, незважаючи на те, де ми граємо. Складно, якщо на матчі тисяча глядачів. Наші опоненти в цей час грають при повних стадіонах", - зауважив Луческу.

"Єдине прохання - щоб на завтрашній грі не було ніяких банерів, фаєрів, щоб не дискваліфікували стадіон. Наше прохання - щоб прийшли глядачі, а ми постараємося домогтися трьох очок і віддячити їм гарною грою", - підкреслив наставник "гірників".

Нагадаємо, що матч Шахтар - БАТЕ відбудеться у середу, 5 листопада, на "Арені Львів". Початок матчу - о 21:45.

Коментарі ()