Головне

Луческу: "В команді панує гарний настрій"

27.10.2014 18:24 589 0

В Шахтарі залишилися задоволені результатом кубкового матчу з Полтавою.

Про це заявив головний тренер донецького клубу Мірча Луческу, який прокоментував розгромну перемогу над Полтавою в матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка України, а також поведінку хавбека донеччан Алекса Тейшейри, який кинув м'яч в уболівальників на останніх хвилинах гри.

"В команді панує гарний настрій, усі задоволені виграшем. Всі мали можливість зіграти, тому я думаю, що всі залишилися задоволені і грою, і результатом", - зазначив він.

"Мені сподобався їх ентузіазм і настрій - вони відмінно перенесли його на футбольне поле. Гра додала конкуренції між гравцями і це дуже великий плюс. Дав можливість зіграти тим, хто має мало практики в чемпіонаті", - повідомив Луческу.

Тренер Шахтаря також прокоментував епізод з Тейшейрою.

"Епізод з Тейшейрою? Я після матчу з Металістом підкреслював, що всі будуть намагатися різними методами дестабілізувати нашу гру. Я виявився правий", - сказав фахівець.

"Вболівальники наших конкурентів спеціально провокували гравців. У Львові вже раніше кидали фаєри ... Не знаю, де ми можемо грати. Напевно, тепер варто грати за кордоном", - заявив Містер, слова якого наводить Трибуна.

Коментарі ()