Головне

Металіст підтвердив інформацію про те, що Гомес, Соса та Крістальдо покинули розташування команди

22.07.2014 17:36 566 0

Гомес, Соса та Крістальдо не вилетіли зі зборів в Австрії разом з харківським Металістом.

Про це заявив генеральний директор харківського Металіста Олександр Нотченко, який прокоментував ситуацію з можливим відходом з команди аргентинських легіонерів.

"Так, дійсно, ці футболісти повідомили клубу про своє небажання повертатися в Україну і не вилетіли зі зборів в Австрії разом з командою. Кожен з футболістів посилався на причину особистого характеру, проте через два дні вони не прибули в розташування команди і не приступили до тренувань",  зазначив він.

"У той же час в ЗМІ почали з'являтися їхні коментарі про те, що небажання повертатися пов'язано з неспокійною ситуацією в Україні", - повідомив Нотченко.

За його словами, позиція клубу в цьому питанні однозначна - гравці повинні дотримуватися умов контрактів.

"На сьогодні є дозвіл про проведення матчів чемпіонату України, команда готується до старту сезону. Футболісти зобов'язані повернутися в розташування команди, в іншому випадку до них будуть застосовані санкції відповідно до контракту", - зауважив він.

"Ні по одному з цих футболістів не надходило пропозицій. У клубу немає намірів продавати своїх гравців. Всі можливі трансфери можуть здійснюватися тільки в прийнятих рамках - за рішенням головного тренера, і у випадку, якщо є офіційна пропозиція, яка влаштує наш клуб.

Продавати ж футболістів, які намагаються спекулювати ситуацією в Україні на свою користь, ми не маємо наміру", - наводить слова Нотченка ua.tribuna.com.

Нагадаємо, ще троє аргентинців, що грали за харківський Металіст, - Хосе Соса, Джонатан Крістальдо і Алехандро Гомес - відмовилися повертатися в Україну через бойові дії на сході країни.

Минулого тижня про своє небажання продовжувати грати в харківському Металісті заявив Себастьян Бланко. Футболіст сказав, що він не хоче повертатися в Україну і вирішив залишитися у Буенос-Айресі.

У неділю інший аргентинець, Факундо Ферейра, покинув розташування Шахтаря після гри з французьким Ліоном разом зі своїми колегами по команді - бразильцями Алексом Тейшейрою, Фредом, Дентіньйо, Дугласом Костою й Ісмаілі.

Коментарі ()