Головне

Можу зазначити велику різницю між чемпіонатами Англії й України, - Луческу

11.12.2013 08:26 504 0

"Шахтар" провалив другий тайм матчу 6-го туру Ліги Чемпіонів проти "МЮ", програвши і ментально, і фізично.

Про це на післяматчевій прес-конференції розповів головний тренер "гірників" Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Можна сказати, що було два матчі в одному. Одна гра - це перший тайм, і зовсім інша - після перерви. Думаю, ні для кого не було б сюрпризом, якби після першого тайму ми вигравали з рахунком 2:0. Створювали гольові ситуації за рахунок хорошого контролю м'яча, комбінацій. Контролювали гру протягом всієї першої 45-хвилинки", - сказав він.

"Другий же тайм програли і ментально, і фізично. Не було тієї команди на полі, яка була до перерви. У другому таймі "МЮ" виграв дуже багато єдиноборств у середині поля, зробив дуже багато перехоплень. Знову ж можу зазначити велику різницю між чемпіонатами Англії й України", - додав наставник.

За словами Містера, такі ігри суперники проводять кожні три дні, а у його підопічних, на жаль, подібні матчі бувають рідко.

"Я вітаю "МЮ" з перемогою, бажаю їм успіхів надалі. Сподіваюся, що цей результат допоможе манкуніанцям відновити свою гру у чемпіонаті Англії", - зауважив фахівець.

На думку Луческу, у цей вечір команда "Манчестер Юнайтед" була дуже впевненою у собі, на полі були футболісти, які не брали участь у двох програних матчах, і їхній настрій був зовсім іншим.

"Хороша команда. Не будемо забувати гру в Донецьку - ми мали там перевагу і повинні були домагатися перемоги. Говорив своїм футболістам, що якщо ми щось і пропустимо сьогодні, то тільки після стандартного положення. Так і вийшло, на жаль. Від своєї команди очікував більшого у другому таймі", - пояснив він.

І на завершення румунський тренер зазначив, що молодим гравцям, які прийшли у "Шахтар" у міжсезоння, потрібен час.

"Команда повинна з цими гравцями зростати. Новачки повинні допомогти нам у поточному сезоні виграти кубок і чемпіонат. Хочу підкреслити, що "Шахтар" - дуже хороша команда. Навіть сьогоднішній. Зазначу й оплески публіки у деяких моментах, коли "Шахтар" показував красиву, видовищну, комбінаційну гру", - підсумував Луческу.

Нагадаємо, у Румунії пишуть, що Луческу може погодитися очолити збірну цієї країни.

Коментарі ()