Головне

Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Чорноморець" 0:1. Битва реалізацій

23.11.2013 16:11 848 0
Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Чорноморець" 0:1. Битва реалізацій

Одеський "Чорноморець" здобув нелегку виїздну перемогу в матчі з "Ворсклою". У поєдинку, в якому силова боротьба переважала технічний швидкісний футбол, підопічні Григорчука продемонстрували кращу реалізацію, і записати собі до активу чергові три очки.

Зустріч почалася за рівної гри, команди по черзі володіли ініціативою, але йти загострювати ситуацію біля чужих воріт не поспішали. При цьому, єдиний м'яч, забитий у грі, був проведений вже на 10-й хвилині зустрічі. Одесити вдало зіграли при розіграші кутового, і Кирило Ковальчук з близької дистанції відправив шкіряного у сітку воріт Непогодова.

Після пропущеного м'яча "Ворскла" відійшла назад, одесити атакували, проте небезпечних моментів біля воріт не награли. Ближче до закінчення тайму уже "Ворскла" володіла ініціативою, але нічого особливо цікавого голкіперу одеситів запропонувати не спромоглася.

Момент, який міг стати переломним у грі стався на 60-й хвилині, коли Яховича вивели на побачення з Непогодовим, проте реалізувати свій шанс македонському нападнику "Ворскли" не вдалося. Після цього ігрова перевага знову перейшла до одеситів, які могли подвоїти рахунок, якби не рикошет, який не довзолив Антонову з трьох метрів замкнути прострільну передачу Рієри.

В кінцівці "Ворскла" з останніх сил йшла вперед, вся атакувальна тактика почала зводитися до дальніх ударів, однак бажаного результату це не принесло. Одесити вистояли, завдяки чому залишаються на верхівці турнірної таблиці.

Тепер перед Григорчуком стоїть вже інше завдання - у четвер йому грати проти загребського "Динамо", і результат цього протистояння дасть відповідь на питання про подальші перспективи моряків у боротьбі за вихід до плей-офф.

Коментарі ()