Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Севастополь" 4:0. Усе Донбас!

23.11.2013 18:45 1011 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Севастополь" 4:0. Усе Донбас!

Донецький "Шахтар" отримав легку перемогу у матчі 17 туру Прем`єр-ліги, здолавши "Севастополь" з рахунком 4:0. Долю цього матчу було вирішено ще в першому таймі, коли у ворота команди Геннадія Орбу влетіло чотири м`ячі.

З перших хвилин гри стало зрозуміло, що битви між командами Ріната Ахметова та Вадим Новинського, які є партнерами у бізнесі та в політиці, не вийде. "Севастополь", який укомплетований майже на 100% екс та орендованими гравцями "Шахтаря" програв боротьбу ще зі старту.

Десь хвилин з сім "Севстополь" трохи побігав, а далі посипався. Вже на восьмій хвилині вдався гарний удар в Тайсона, який застав зненацька і захист, і воротаря. Після цього рахунок став 1:0 і кримська команда перестала бути помітна на полі. Грав лише "Шахтар". Чомусь Орбу в цьому матчі не спробував зіграти від оборони, а виставив більше гравців атакуючого плану серед яких і Кожанов, Будківський, Карноза та Ярошенко. Так грати з "Шахтарем" було авантюрою і господарі цим скористалися.

У перші 45-хвилин "Шахтар" забив ще тричі після ударів Чигринського, Адріано та Срни. Особливо гарним удар вийшов зі штрафного у Срни, який поцілив у верхній кут воріт.

У другому таймі чомусь "Шахтар" перестав грати і давав це робити гостям. Але у нинішнього "Севастополя" з цього майже нічого не виходило. Був момент забити у Карнози, але м`яч після його удару виніс з порожніх воріт Кучер.

Десь з хвилини з 70-ї цей матч набрид і самим гравцям, і глядачам. Боротьби на полі не було, а лише футболяння м`яча від воріт до воріт. Ще кілька разів захист "Шахтаря" дозволив бити по воротах Кожанову та Будківському, але ці удари були далекі від цілі.

Після цієї перемоги "Шахтар" знову очолив турнірну таблицю чемпіонату України, посунувши на друге місце "Чорноморець".

Коментарі ()