Головне

"Галатасарай" запропонував Луческу 4 мільйони євро на рік

25.09.2013 13:06 737 0

Керівництво стамбульського "Галатасарая" напередодні прийняло рішення відправити у відставку головного тренера команди Фатіха Теріма. Причиною тому став невдалий початок сезону - зокрема, поразка з рахунком 1:6 на своєму полі від мадридського "Реала" в Лізі чемпіонів, - а також те, що раніше фахівець погодився очолити національну збірну Туреччини.

Як повідомляє румунська редакція телеканалу "Євроспорт", головним кандидатом на посаду головного коуча турецького клубу значиться нинішній керманич донецького "Шахтаря" Мірча Луческу.

67-річний фахівець раніше вже працював з "Галатасараєм" у 2000-2002 роках, завоювавши з турками чемпіонський титул і вигравши Суперкубок Європи.

За даними джерела, боси "Галатасарая" зв'язалися з тренером "гірників", запропонувавши тому контракт на 4 мільйони євро в рік.

Варто відзначити, що раніше румунські ЗМІ повідомляли про те, що згідно з новим контрактом з "Шахтарем" Луческу буде заробляти € 3,5 млн на рік.

Крім Луческу на роботу в турецькому гранді також претендують італієць Роберто Манчіні, німець Юпп Хайнкес, повідомляє dynamomania.com.

Коментарі ()