Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Ворскла" 3:0. Легка домашня перемога "гірників"

21.09.2013 21:41 1272 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Ворскла" 3:0. Легка домашня перемога "гірників"

Перший тайм матчу вийшов досить видовищним, незважаючи на те що був забитий лише один м'яч на обидві команди. Господарі традиційно для себе контролювали м'яч і багато атакували, втім, "Ворскла" також вела боротьбу на кожному клаптику поля і часом серйозно турбувала спокій Пятова.

Уже на 3-й хвилині небезпечно стріляв Дедечко, але "снаряд" пролетів над поперечкою. "Шахтар" відповів двома небезпечними моментами. Спочатку міг забивати Феррейра, але бразилець дотягнувся до м'яча, згодом повз ворота головою гостро пробивав Хюбшман.

Також на полі виблискував Бернард, який провів свій перший повноцінний матч за "Шахтар". Саме після його передачі Факундо Феррейра за десять хвилин до кінця першого тайму відкрив рахунок у матчі. Майже одразу після перерви "гірники" подвоїли свою перевагу. Розкішний удар вдався Хюбшману. Після цього господарі поля трохи послабили тиск, і це призвело до того, що "Ворскла стала більше володіти м'ячем.

Втім, до реальних загроз біля воріт Пятова не доходило. На 79-й хвилині. Алекс Тейшейра не зумів реалізувати пенальті, призначений за порушення на Едуардо, однак вже в наступній атаці "Шахтаря" свій дебютний гол у чемпіонаті забив аргентинець Лукас Фернандо, який і встановив остаточний рахунок у матчі — 3:0.

Коментарі ()