Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Таврія" 2:0. Перезавантаження

18.08.2013 21:45 1094 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Таврія" 2:0. Перезавантаження

Недільна програма шостого туру Прем’єр-ліги України завершувалася в Києві, де "Динамо" приймало аутсайдера чемпіонату сімферопольську "Таврію".

Олег Блохін зробив певні висновки після програного матчу "Чорноморцю". Головний тренер киян кардинально змінив стартовий склад команди, замінивши відразу вісім виконавців.

Господарі поля з перших хвилин матчу почали активно насідати на ворота "Таврії", яка була не проти такого розвитку подій.

На 9-й хвилині кияни створили перший гострий момент біля воріт суперника. Мбокані після подачі кутового виграв повітря, а Безус пробивав з близької відстані під перекладину, але на щастя для кримчан надійно зіграв голкіпер команди.

Динамівці не зупинились на досягнутому і продовжували створювати моменти. "Таврія" всі свої сили кинула на оборону, яка наче трясина затягувала гравців київської команди. Дрібний пас, в який грали підопічні Блохіна не додавав гостроти в діях команди.

На 29-й хвилині класний момент знову створив Безус, який на квадратному метрі накрутив трьох суперників,  віддав передачу на Гусєва. Олег в свою чергу потужно пробивав у правий від голкіпера кут, але Кахріман в повітрі невілював загрозу.

У той же час гості освоїлися в кінцівці першої половини гри і навіть кілька разів загрожували воротам Шовковського, який вийшов на поле з капітанською пов'язкою.

Другий тайм "Динамо" також розпочало активно, що нарешті принесло свої плоди на 50-й хвилині матчу. Безус після пасу від Мбокані пробив з середньої відстані - м'яч від штанги влетів сітку воріт "Таврії". Не допомогли навіть чотири захисники гостей, які так і не впоралися з прудкістю Романа – 1:0.

Після голу кияни почали грати ще краще. Особливо активним був Андрій Ярмоленко, який то прострілював небезпечно, то сам пробивав по воротах суперника. Врешті решт, Андрій і сам відзначився у воротах Кахрімана.

Асистентами у нього стали Тремулінас і Мбокані. Перший зробив довгу передачу далеко вперед, другий виграв верхову боротьбу, м’яч відскочив до Ярмоленка, який красиво в дотик перекинув голкіпера.

На цьому матч закінчився остаточно. У час, що залишився "Динамо" продовжувало насідати на ворота "Таврії", завдаючи удару за ударом, але в підсумку рахунок в матчі так і не змінився.

Коментарі ()