Головне

Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Шахтар" 0:4. Без питань і шансів

10.08.2013 21:35 1240 0
Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Шахтар" 0:4. Без питань і шансів

У поєдинку із "Шахтарем" хотілося реально подивитися, чи настільки слабка наразі "Таврія", чи просто команді не щастить на початку чемпіонату. Висновок один - команда справді слабка. І на даний момент сімферопольці - найреальніші кандидати на пониження у класі. І нічого не може зробити і новий головний тренер Янніс Хрістопулос. "Таврія" виглядає абсолютно незіграним колективом. Та і слово "колектив" тут притягнуте за вуха.

Не варто також відкидати той факт, що "Шахтар" грав далеко не основним складом. Тайсон, як відомо, дискваліфікований. Ярослава Ракицького та Хюбшмана Мірча Луческу не включив навіть у заявку на зустріч. Шевчук і Гречишкін повний матч відсиділи на лаві запасних. Ну, і зміна П'ятов - Каніболоцький, проте до цього ми вже звикли.

Натомість, шанс проявити себе отримали Чигринський, Соболь, Воловик, Фернандо та Майкон. А Фред у звітному матчі був найкращим на полі. У трьох з чотирьох голів він брав безпосередню участь. Старалися Коста та Тейшейра, але ці бразильці, як то часто буває, тягнули більше ковдру на себе, розуміючи, що перемога вже у кишені.

І якщо у першому таймі "Таврія" ще більш-менш вдало відіграла у захисті, то провал на початку другого абсолютно незрозумілий. За вісім хвилин пропустити три м'ячі - це ще треба примудритися. А четверте взяття воріт і зовсім смішно виглядало. Любічіч, який не перший рік грає у Сімферополі, у своєму штрафному майданчику просто віддав м'яч точно у ноги Адріано, замість того, щоб винести "плямистого" подалі від воріт під час небезпечної атаки...

Попереду "Таврію" ми, на жаль, так і не побачили. Пригадується лише хороший потужний постріл Ярчука ледь не від центральної лінії, з яким П'ятов впорався. Не допомогли і стандарти, які у цей день не виходили у Назаренка. Тому "Шахтар" переміг упевнено, без питань і шансів для суперника. Та і справжнього опору "гірники" так і не відчули...

Коментарі ()