Головне

Прем’єр-ліга. "Іллічівець" - "Дніпро" 0:2. Не сім, але достатньо

19.07.2013 18:48 704 0
Прем’єр-ліга. "Іллічівець" - "Дніпро" 0:2. Не сім, але достатньо

Перший виїзний матч "Дніпра" в новому сезоні мав дати прихильникам команди відповідь на питання: чи готові дніпропетровці впевнено брати на старті максимум "своїх" очок. З одного боку, в пам’яті ще свіжі були травневі 7:0 на "Дніпро Арені", довести випадковість яких Микола Павлов, напевне, був рішуче налаштований.

З боку іншого, практично будь-яка виїзна гра минулого чемпіонату ставала випробуванням для "Дніпра", і серед іншого саме в Маріуполі восени теж були втрачені очки. Тож, аби не повторювати попередніх помилок, підопічним Рамоса необхідно було з перших турів почати здобувати результат на будь-яких полях.

Зі своїм завданням гості впоралися відмінно. Перемога вийшла хоч і не такою легкою, як у попередньому турі проти "Арсеналу", але також достатньо впевненою. Хоча на перший забитий м’яч довелося чекати майже цілий тайм, але вдався він на славу: у гольовій комбінації взяли участь Селезньов і Зозуля, а завершив її Коноплянка, удар якого з-за меж штрафного майданчика став несподіванкою для Бажана. До речі, воротар маріупольців проводив свій перший офіційний матч із жовтня 2011 року, і відсутність ігрової практики в нього ще нагадає про себе.

Станеться це на початку другого тайму, коли голкіпер невпевнено зіграє на виході при подачі Ротанем зі штрафного. В результаті м’яч Бажанові не дістався і потрапив до Селезньова, який головою відправив його до сітки воріт. Перевага в два м’ячі гостей влаштувала, і далі вперед великими силами вони більше не йшли.

"Іллічівець" мав кілька нагод, аби повернути грі інтригу, але розпорядитися ними як слід не зумів. Найкращий шанс втратив Таргамадзе, коли після флангового проходу не зумів поцілити в ворота, а віддай грузин пас на партнера, і тому схибити було би значно важче. Хай там як, але завадити "Дніпрові" довести гру до переможного кінця підопічні Павлова не спромоглися.

Тож "Дніпро", принаймні на старті сезону, не демонструє ознак минулорічного "виїзного синдрому" і починає чемпіонат впевнено. Календар у команди зручний, і принаймні наступного місяця команда Рамоса має чудову нагоду набирати максимум очок, аби заробити відрив перед конкурентами, яким пощастило менше. А от як "дніпряни" цією нагодою скористаються, побачимо найближчим часом.

Коментарі ()