Головне

Шершун: "Мені відомий стиль гри Кварцяного"

10.07.2013 18:19 780 0

Одним з перших кроків із підсилення "Волині" цього міжсезоння стало підписання угоди із захисником Богданом Шершуном.

32-річний досвідчений гравець виступав за грандів українського та російського футболу - "Дніпро" й ЦСКА, а згодом успішно грав за київський "Арсенал" та криворізький "Кривбас". У його активі здобуття Кубка УЄФА 2005 року, бронзові медалі чемпіонату України, чемпіонство Росії та два Кубки Росії. Після повернення із зборів Богдан розповів клубній прес-службі про свій шлях до "Волині".

"Титули, нагороди… Це все вже було колись, а грати треба у кожному новому матчі. Відповідно й налаштовуватися слід на нього як на останній. І взагалі – найкращий мотив для футболіста – це добре зроблена ним справа, від якої отримуєш задоволення. Це ж наша улюблена справа, чи не так?", - почав Богдан.

"Ухвалюючи рішення їхати у "Волинь" передусім зважав на запрошення Віталія Кварцяного, адже ми разом працювали певний час у Кривому Розі і мені відомий його стиль гри. А стосовно батьків, то мені і з Києва, і з Луцька долати до них у Хмельницький приблизно однакову відстань. От тільки дорога з Луцька трохи гірша…", - продовжив захисник

"Практично весь "Кривбас" знайшов собі нові команди, а це значить, що ми щось таки досягли в минулому сезоні. Взагалі, дуже прикро, що команди не стало, і все так закінчилося. Але, що поробиш – життя триває", - підсумував новачок.

Коментарі ()