Головне

Бачу більше позитиву, з "Арсеналом" хлопці хоча б старалися, - Кварцяний

12.05.2013 10:21 512 0

Рахунок поєдинку 28-го туру "Волинь" - "Арсенал" міг бути зовсім іншим, якби господарям більше пощастило.

Такий висновок можна зробити після слів нового тренер луцького клубу Віталія Кварцяного.

"Найголовніше, що ми програли. Але тут можна сказати, що наша команда намагалася зіграти на позитивний результат, старалася діяти агресивно з перших хвилин. Та нам не пощастило. Траплялися такі ситуації, де в останній момент "Арсенал" рятували захисники", - сказав він.

"Відчувалося. що хлопці відвикли грати на атаку. Бо у тих матчах, що були раніше, команда дуже багато уваги приділяла саме захисту. 70 відсотків поєдинків "Волинь" грала обличчям до власних воріт. Ми намагалися їх розвернути. Та, на жаль, футболістам забракло фізичних сил", - додав тренер.

За словами Кварцяного, три дні футболісти дуже серйозно працювали на тренуваннях, але метод ударної підготовки не спрацював.

"Ми не змогли реалізувати себе на початку матчу, згубили сили, а ще більше - психологію. Сьогодні у нас не йшли подачі. Ми навіть не встигли над ними попрацювати на тренуваннях. Перестали грати у відборі. От ці моменти, які треба напрацьовувати", - зауважив він.

"Арсенал" швидше працював під час розвитку атак. У них хлопці середнього зросту, вони добре працюють ногами, забігають у вільні зони. Тому сьогодні з ними було важко. Але у цій грі я бачу більше позитиву. Сьогодні хлопці хоча б старалися", - цитує Кварцяного fcvolyn.com.

Коментарі ()