Головне

Прем'єр-ліга. "Дніпро" – "Ворскла" 1:2. Які там медалі?

06.04.2013 20:30 601 0
Прем'єр-ліга. "Дніпро" – "Ворскла" 1:2. Які там медалі?

З приходом весни усі ті надії на омріяні медалі, які ще з осені прихильники "Дніпра" покладали на своїх улюбленців, невпинно розвалюються. Після "Кривбасу" та "Волині" чергового удару по амбіціях дніпропетровців завдала надзвичайно скромна останнім часом "Ворскла".

Адепти теорії змови, звичайно, можуть знову повісити всю провину на арбітрів матчу, які скасували чистий гол Селезньова за рахунку 0:1. Але ж відверто: не награв "Дніпро" на перемогу сьогодні. Знову. Бо якісь спалахи тієї гри, якій усі дивувалися у першій частині сезону, команда Рамоса демонструвала лише протягом кількох хвилин у районі 30-ої, коли і сталася штанга Матеуса і скасоване добивання Селезньова, а також у компенсований час другого тайму, коли рахунок вже не лишав багато шансів відігратися.

Загалом "Ворскла" виглядала не гірше за господарів. Полтавці не знітилися на старті, ­і вже на 20-ій хвилині їх гострий випад змусив помилитися Мазуха, який зрізав м’яча до власних воріт після подачі Маркоскі з флангу. Цього голу команда Свистуна чекала 570 хвилин, і коли дочекалася, у "Ворскли" ніби крила виросли.

Гості грали по результату, грамотно використали фактор поля, нав’язали "дніпрянам" силову боротьбу. А вже під завісу зустрічі, коли атаки "Дніпра" віддавали безнадією, добили суперника - Громов вискочив з-за спини Мандзюка та замкнув простріл Ребенка.

Бразильський гол після комбінації Джуліано-Матеус-Джуліано вийшов досить красивим, але вплинути на результат матчу вже просто не міг.

Тож до вирішальних турів, де всі претенденти на єврокубки грають між собою, "Дніпро" підходить у поганому настрої - вже три матчі не знаючи смаку перемоги. І дуже хотілося би, щоб команда не пішла легким шляхом і не повісила всю відповідальність на арбітрів, а знайшла причини у собі та постаралася їх виправити.

Коментарі ()