Головне

З осені 2014-го збірна України "переїде" на телеканал Ахметова

11.04.2013 17:07 816 0

З осені 2014 року матчі національної команди буде показувати телеканал "Україна".

Про це розповів директор каналів "Футбол" та "Футбол+" Олександр Денисов.

"Справді, підписано велику, глобальна угоду з УЄФА. Це перший такого роду контракт в нашій історії. Він означає наступне: відбіркові цикли до Євро-2016 і ЧС-2018 збірна України "проживе", проведе в новому домі під назвою канал "Україна", - сказав він.

"Це ще не все: разом з матчами збірної України в угоду з УЄФА увійшов величезний пакет матчів всіх європейських збірних. Це означає, що на каналах "Футбол" та "Футбол+" наші телеглядачі у прямому ефірі побачать всі поєдинки Франції, Іспанії, Італії, Англії, Росії, Німеччини", - зазначив Денисов.

За словами Денисова, УЄФА йде на радикальний крок, презентуючи "тиждень футболу".

УЄФА йде на радикальний крок - тепер відбіркові матчі буде зручніше дивитися з точки зору телевізійного показу. УЄФА презентує "тиждень футболу" - відбіркові матчі починатимуться в четвер і закінчуватися у вівторок", - продовжує він.

"Телеглядачі зможуть спостерігати матчі всіх збірних. У тому числі, фіксується і час показу: у четвер/п'ятницю і понеділок/вівторок матчі починатимуться о 21:45 за київським часом, а в суботу/неділю додасться ще один тимчасовий слот - 19:00", - цитує Денисова Террикон.

Коментарі ()