Головне

Алчевська "Сталь" зіграє з "Крильями Совєтов" і "Волгарем"

25.01.2013 13:26 449 0

На початку тижня у "Сталі" завершилася відпустка: після закінчення двох місяців відпочинку команда зібралася на стадіоні, щоб почати підготовку до весняної частини сезону.

Алчевці займаються у режимі одного тренування в день, крім того, футболісти проходять медичний огляд і відіграють двосторонні матчі, пише офіційний сайт клубу.

Навесні не буде у "Сталі" Сергія Чеботаєва, який відправився на перегляд у полтавську "Ворсклу", Романа Мироненка, який перейшов у ПФК "Суми", Михайла Козака, тренується з російський "Волгою" (Нижній Новгород), і Романа Романчука , який поїхав у білоруський "Нафтан".

Водночас, тренується з командою Роман Локтіонов, який у міжсезоння міг опинитися у "Ворсклі".

На перегляд до клубу приїхали 5 футболістів, і деякі з них можуть підписати контракти зі "Сталлю" вже до початку перших виїзних зборів.

У понеділок, 11 лютого, команда Анатолія Волобуєва відправиться до Туреччини, де у "Сталі" заплановані 4 спаринги. 14 лютого алчевці зіграють з узбецьким "Металургом" (Бекабад), 17 лютого - з російськими "Крильями Совєтов" (Самара), 20 лютого - з російським "Волгарем" (Астрахань).

Суперник по спарингу на 23 лютого ще уточнюється.

Коментарі ()