Головне

Новий власник "Металіста" Курченко провів зустріч з адміністрацією клубу в Києві

30.12.2012 17:51 484 0

30 грудня в офісі групи компаній "Газ України" в Києві відбулася зустріч нового власника "Металіста" Сергія Курченко з тренером Мироном Маркевичем, генеральним директором Сергієм Воликом і спортивним директором Євгеном Красніковим.

Як повідомляє клубна прес-служба, тренеру й адміністраторам команди було обіцяно продовження співпраці відповідно до контрактів, а також поступове збільшення винагороди гравців і вдосконалення тренувальної бази. Зокрема, Курченко має намір найближчим часом, як і обіцяв, викупити у міської влади стадіон "Металіст".

Крім того, Сергій Курченко висловив упевненість, що майбутнє клубу і команди - в підростаючому поколінні, і має намір робити інвестиції у підготовку юних футболістів, а також пообіцяв, що найближчим часом команду чекає вражаючий прогрес. Новий глава "Металіста" також висловив намір зустрітися з командою напередодні її вильоту на тренувальний збір в ОАЕ.

Головний тренер Мирон Маркевич, в свою чергу, на цій зустрічі підкреслив, що поставлені завдання дуже амбітні і складні, але "ставити планку високо - це по-спортивному".

Коментарі ()