Головне

Девіч: "Боруссія" подобається більше за "Баварію"

20.12.2012 19:51 507 0

Суперником "Шахтаря" по 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів стала команда, котра грає у яскравий атакувальний футбол.

Таким чином оцінив клубній прес-службі суперника форвард Марко Девіч, який поділився враженнями від жеребкування.

"Мені друзі надіслали СМС із його результатами, сам я перебував в аеропорту в Мюнхені, не зміг подивитися. Я радий, перш за все, що "Шахтар" знаходиться в 1/8 Ліги Чемпіонів, серед найкращих команд Європи та світу", - почав він.

"Про дортмундську "Боруссію" можу сказати тільки найкраще. Для мене це суперник сильніший від "Баварії", вони показують відмінний футбол. Нехай у чемпіонаті вони і не набрали стільки очок, але вони подобаються більше", - зізнався нападник.

За його словами, саме "чорно-жовті" – лідер німецького футболу, що підтвердили також їх виступи в Лізі Чемпіонів: "Боруссія" вийшла з першого місця з групи, де були також "Реал", "Манчестер Сіті" та "Аякс".

"Кого хотілося чи не хотілося отримати в суперники? Не думав про це. Чесно кажучи, було все одно. Адже в нас є одна мета: пройти якомога далі, порадувати своїх уболівальників, президента, тренерів та й самих себе хорошим результатом", - відповів колишній серб.

"Прохід у наступний етап буде для нас великим плюсом. Усі ми це знаємо, всі ми цього бажаємо. "Шахтар" уже достатньо зіграний у Лізі Чемпіонів, тож я впевнений, що ми зможемо це зробити", - резюмував Девіч.

Коментарі ()