Головне

Попов: "Прізвищ кандидатів на посаду наставника збірної України не знаю навіть я"

12.12.2012 10:38 692 0

У президії Федерації футболу України хотіли б визначитися з наступним тренером збірної до початку нового року, але навіть не знають прізвищ, хто є претендентами.

Про це в інтерв'ю газеті "Команда" заявив перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

"Якщо з'явиться якась конкретика, то, безумовно, ви про це дізнаєтеся. Але призначити наставника президія не може ні фактично, ні юридично. Для таких рішень збирається виконком.До речі, останній, за попередньою інформацією, призначений на 24 грудня", - сказав він.

Попов наразі навіть не готовий сказати, чи зможе президіум ФФУ вибрати когось одного з п'ятірки претендентів на посаду головного тренера.

"До фінішної прямої можуть прийти і двоє, і троє, і навіть всі п'ятеро претендентів. Може, президія вирішить, що вибори треба провести у два етапи", - зауважив він.

"На листопадовому виконкомі вибір кандидатур був доручений двом людям - Анатолію Конькову та Михайлу Фоменку. Тільки вони знають склад п'ятірки претендентів", - заявив віце-президент.

За словами Попова, всі зацікавлені у тому, щоб у нового рульового залишилося якомога більше часу для підготовки до березневих матчів у відборі ЧС-2014, пише dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()