Головне

Нінковіч вже попрощався з вболівальниками "Динамо"

27.11.2012 15:55 410 0

Мілош Нінковіч вдячний київському "Динамо" за все, однак має залишити команду, котра дала йому все, що тільки було можливо.

Сербський хавбек попрощався з фанами, подякувавши їм, партнерам та тренерам через офіційний сайт клубу.

"Думаю, відсотків на 90 я таки залишу "Динамо". В одному з інтерв'ю я сказав, що президент "Динамо" мене розчарував". - почав він.

"Хотів би пояснити: я багато разів говорив про те, що Ігор Суркіс мені дуже допоміг, перші три роки, коли я постійно отримував травми, він чекав, коли я, нарешті, заграю, продовжував в мене вірити". - згадує серб.

"Напевно, ніхто б так не зміг, так що йому за це величезне спасибі. Можливо, в чомусь він мене і розчарував, але це нормально, в цьому немає нічого страшного, я не буду вдаватися в подробиці. Але я не хочу, ідучи, залишати якесь невдоволення або осад". - запевнив Мілош.

За його словами, у "Динамо" він провів вісім з половиною прекрасних років і хоче ще раз подякувати клубу за все, що він для нього зробив.

"Якби не "Динамо", я, напевно, не грав би і за збірну Сербії, не брав би участь у чемпіонаті світу, та й взагалі, ніхто б не знав, хто такий Мілош Нінкович, навіть в Сербії. У команди залишилися дві гри до зимової перерви, важливо щоб у цей час не було направлено жодного негативу ні на президента, ні на команду, ні на тренера". - підкреслив він.

"Динамо" - мій клуб, він завжди буде в моєму серці, як і сам Київ. Тут у мене народилася донька, з цим містом у мене пов'язано дуже багато. І хоча я знаю, що йду, напевно, зможу це усвідомити до кінця тільки коли почну збирати речі", - додав Нінковіч.

"Варіанти є, але я поки думаю, що краще для мене і моєї родини. Думаю, через пару днів все визначиться. Вже тиждень я не тренуюся, щоб не ризикувати. Адже якщо я поміняю команду, повинен бути готовий. А "Динамо" готується без мене, я бажаю хлопцям в останніх двох іграх тільки перемог", - закінчив він.

Коментарі ()