Головне

Балан: Гра вийшла і у нас, і у луганчан

04.11.2012 17:22 233 0

Маріупольський "Іллічівець" хорошо себе проявив у матчі проти "Зорі", але суперник був не менш гідний очок.

Про це після нічиєї сказав старший тренер маріупольського "Іллічівця" Іван Балан, пише сайт луганчан.

"Коли готувалися до цієї зустрічі, добре вивчили суперника. Знали бійцівські якості "Зорі", її досвід. Думаю, що гра вийшла і у нас, і у луганчан. Нічийний результат - заслуга двох команд", - сказав він.

"У першому таймі більше домінували ми, могли вирішити результат матчу в нашу сторону, але не зовсім все виходило. Знаючи силу і характер "Зорі", у другому таймі переважніше, напевно, виглядав наш суперник. Результат сьогодні по грі", - вважає фахівець.

"Багато наших колег скаржаться, коли ігри проходять у такому щільному режимі. У нас є певний досвід. Працюємо по заздалегідь затвердженим планом. Вся Європа так грає", - відповів Балан на питання, де команда бере сили.

За словами Балана, коли Миколі Павлову дзвонять агенти, він запитує: "Легіонер цей гравець чи ні?".

"Якщо відповідь позитивна, то далі розмова не триває. Ми розраховуємо на своїх, українських футболістів. Наше завдання - готувати гравців до збірної країни", - підкреслив він.

"Худжамов - досвідчений голкіпер. До нього, практично, немає ніяких претензій. Ні на тренуваннях, ні в іграх, ні в побуті. Він заслужив своєю роботою і працею право з'явитися в таборі національної збірної", - закінчив Балан.

Коментарі ()