Головне

Русол про Коноплянку: Перемоги ціною здоров'я футболіста неприйнятні

28.10.2012 21:26 410 0

Лікарі "Дніпра" роблять все вірно, коли вимагають від тренера не ризикувати, випускаючи на поле Євгена Коноплянку.

Про стан гравця збірної України розповів клубній прес-службі виконавчий директор "Дніпра" Андрій Русол.

"9-го жовтня Женя отримав травму, будучи в національній збірній України. Пропустивши гру з Молдовою, він зіграв проти Чорногорії. На наступний день після повернення в Дніпропетровськ він був обстежений", - сказав він.

"Діагноз поставили наступний: розрив передньої таранної малогомілкової зв'язки і запалення гомілковостопного суглоба. Його зі стовідсотковою точністю підтвердили і німецькі фахівці, яким були відправлені знімки. На відновлення при таких пошкодженнях необхідно 21 день", - повідомив Русол.

За його словами, у цій ситуації керівництвом клубу було прийнято рішення не ризикувати здоров'ям Євгена, і дати йому можливість повністю відновитися.

"Філософія "Дніпра" полягає в тому, що перемоги ціною здоров'я футболіста неприйнятні. У підсумку, поряд з двома важливими перемогами, ми зуміли зберегти здоров'я одного з кращих наших гравців", - сказав Русол.

"Про сформовану ситуацію, зрозуміло, був сповіщений тренерський штаб, і орієнтовні терміни повернення Жені в лад були визначені в районі кубкового матчу з "Іллічівцем". Зараз відновлення йде за планом: Коноплянка проходить всі необхідні процедури. Сподіваємося, що вже незабаром побачимо Женю на полі", - закінчив Русол.

Коментарі ()